آووکادو میوه ی بومی آمریکا است و در نواحی گرمسیر که اقلیم مدیترانه ای دارد، می روید.
این میوه، سبز رنگ و دارای هسته ای درشت است که محبوبیت بسیاری دارد. محبوبیت این میوه به علت بافت غنی، خامه ای و طعم ملایم آن است؛ به همین خاطر میوه ای نسبتا چرب به شمار می رود.
آووکادو غنی از فیبر، پتاسیم و حاوی ویتامین های A،E،C،B6 است. وجود پتاسیم و فیبر در آووکادو موجب می شود کلسترول و قند خون کاهش یابد و یا به جهت جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی در برنامه غذایی قرار گرفته شود.
طی تحقیقات انجام شده، آووکادو حاوی مقادیر زیادی مواد معدنی و مغذی ست. این مواد شامل آهن، منیزیم، منگنز، پتاسیم، سدیم و روی می باشد.
آووکادو حاوی سطوح بالایی از چربی های مفید اشباع شده است که 60% آن را چربی های تک سیر شده تشکیل می دهد. کالری هر آووکادو قابل قیاس با سایر میوه ها و سبزیجات نیست اما محتوای چربی و فیبر این میوه موجب سیری و کاهش اشتها می گردد. مصرف اصولی این میوه می تواند به کیفیت کلی رژیم غذایی کمک کند و در جهت تنظیم اشتها و کاهش چربی موثر واقع گردد.
آووکادو مهم ترین منبع اسیدهای چرب امگا 3 به شمار می رود و یکی از بهترین مواد غذایی برای حفظ سلامت مغز و جلوگیری از آلزایمر به شمار می روند. اسیدهای چرب امگا 3 می تواند در برابر بسیاری از بیماری ها نظیر سرطان و دیابت محافظت می کند.
روغن آووکادو تنها در عرصه ی آشپزی شناخته شده است اما جایگاه ویژه ای در صنعت دارویی، آرایشی و بهداشتی دارد. روغن آووکادو و هسته ی آن به علت آنتی اکسیدان موجود در آن موجب کلاژن سازی می شود و پایه ی بسیاری از کرم های مرطوب کننده، ضد آفتاب و ماسک مو می باشد.